zaterdag 8 november 2008

het seizoen is begonnen

Gidsen die de dag zelf afbellen, voor een reis van 3 weken die diezelfde avond moet aanvatten. Gidsen die onderweg zijn en panikeren omdat er een foutje gemaakt is in de berekening en ze vrezen zonder geld te komen zitten. Auto's die voorzien zijn voor een reis en het dan uiteindelijk toch niet blijken te doen. Chauffeurs die ruim een half uur te laat verschijnen op een afspraak om mensen naar de luchthaven te brengen (te laat op de luchthaven aankomen maakt mensen heel zenuwachtig).
Ik heb mijn portie spanning deze week gehad, dit alles overgoten met een sausje vermoeidheid en het resultaat: een zeer lichtontvlambare partner/moeder/werkgever.
Maar ook reizigers die enthousiast terugkeren naar Bamako na een rondreis door Mali: onder de indruk van het land en tevreden over onze diensten.

2 opmerkingen:

M. zei

hoi Ann,
ben nog eens in je logboek geduikt. Je laatste input was bijna een klucht. Je weet wel, zo´n klucht waar garantie alles misgaat. Tot aan je happy end met de contente gasten.
Hier luwte. Vóór de storm? En welke storm mag dat worden?
Je Micheline

afra zei

De storm is voorzien van mid december tot mid januari. Voorlopig nog onduidelijkheid over de voorspellingen betreffende mijn aanspreekbaarheid...